Anasayfa / Ekonomi / Getir 7,5 milyar dolar değerleme ile 555 milyon dolar daha yatırım aldı

Getir 7,5 milyar dolar değerleme ile 555 milyon dolar daha yatırım aldı

Hızlı teslimat şirketi Getir, 7.56 milyar dolar değerleme ile 555 milyon dolar daha yatırım alırken, ABD pazarına girmeyi de bu yılki büyüme planlarına dahil etti.

Getir, Ocak ve Mart aylarında iki fonlama turunda 428 milyon dolar yatırım almış ve 2.6 milyar dolar değerlemeye ulaşmıştı. Bu son yatırım turuyla Getir altı ayda yaklaşık 1 milyar dolar yeni yatırım almış oldu.

Şirket tarafından yayımlanan bültende, Getir’in kurucusu Nazım Salur, “Yeni kaynak ile hem Türkiye’deki işlerimizi daha hızlı büyütmeye, hem de yeni ülkelerde bu iki heceli Türkçe kelimeyi sevdirmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de büyüme modelini kanıtlaması ve yurt dışında büyüme planlarıyla değerlemesi hızla artan Getir, İngiltere ve Hollanda’da da faaliyet gösteriyor.

Şirket bu ay Paris ve Berlin’de, yılın son çeyreğinde ise ABD pazarında faaliyete geçmeyi hedefliyor.

Bu fonlama turunda şirketin ortakları arasına Silver Lake, DisruptAD ve Mubadala Investment Company de katıldı.

Salur, yatırım haberini ilk olarak bildiren Financial Times’a yaptığı açıklamada da, “Bu kadar sık yatırım almamızın sebebi bu yıl ABD’ye girmeye karar vermiş olmamız. Bize benzer bir sürü şirket ortaya çıkmaya başladı. Bu işi biz yapmazsak başkaları yapacak” dedi. (REUTERS)

Grafit Nedir?

Grafit, katı madde kategorisi içerisinde yer alan siyah renkli bir maddedir. Ancak yine de yapısında bulunan karbon sayesinde taş kadar sert değildir. Kristalimsi bir yapısı vardır. Bu yüzden elmas gibi bir yüzeye sahiptir. Grafitin oluşumu ise karbonun allotroplarının halkalar oluşturması ile tamamlanır. Karbon atomları üst üste ve yatay olarak dizilirler. Bu levhalar bir süre sonra birbirine bağlanırlar. Böylelikle grafit oluşur. Grafit oldukça koyu renkli aynı zamanda da oldukça parlak bir maddedir.

DMRSÜREN KİMYA LTD.ŞTİ

0552 3307100-0552 3308100-0216 4421200-0532 5466184

www.kimyadeposu.com

Kimyadeposu.com

Tarım Kimyasalları,Yem katkıları Mineralleri,zeolit,sepiyolit,diyatomit,kaolin,sunshield gölge tozu,sunshield kaolin,sunshield sıvı kaolin,pars sıvı kükürt,parvet hayvan yara tozu,parspet hayvan bakım ve yara tozu,badimon yara tozu,çinko metal tozu,demir tozu,manganez dioksit,mangan dioksit,mangan tozu,mikronize mangan,hayvan altlığı,hadjin yılan kovucu,pars lime sülfür,bit-pire kovucu,nangrafi,nano tozlar,metal tozları,maden tozları,nano partiküller,dmrsüren,dmrsüren kimya,kimyadeposu.com,çinko sülfat,bakır sülfat,mangan sülfat,magnezyum oksit,magnezyum sülfat,demir sülfat,kalsiyum oksit,kalsiyum hidroksit,potasyum silikat,potasyum hidroksit,hekzatetramin,sodyum lignosülfonat,potasyum lignosülfonat,grafit tozu,mikronize grafit,kimyadeposu.com

 

Diğer Haber

CANiK, Güney Afrika’daki HuntEX fuarında ürünlerini sergiledi

- CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral: - "Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ihracatına katkı sunmaya ve Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil ederek gücümüzü katlamayı sürdüreceğiz"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir