Anasayfa / Ekonomi / ÜNLÜ&Co’nun fintek girişimi Piapiri’nin başarı oranı yüzde 71 oldu

ÜNLÜ&Co’nun fintek girişimi Piapiri’nin başarı oranı yüzde 71 oldu

İSTANBUL (AA) – ÜNLÜ&Co'nun kurum içi fintek girişimi Piapiri, yılın ilk 6 ayında yatırımcılara, kümülatif getiri oranı yüzde 80, başarı oranı yüzde 71 olan günlük alım satım önerisi sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Piapiri'de, kullanıcılar BİST hisse senedi, VİOP, yatırım fonu, varant ve eurobond alım satım işlemlerini yapabiliyor ve tüm halka arzlara kolayca katılabiliyor.

Yılın ilk 6 ayında, yatırımcılara sunduğu günlük alım satım önerilerinin kümülatif getirisi yüzde 80'e ulaşan Piapiri'de, başarı oranı da yüzde 71 olarak gerçekleşti. Aynı dönemde BİST100 getirisi ise yüzde 42 seviyelerinde oldu.

Kullanıcılar, tüm borsa verilerini (Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve Kripto Para) tek ekranda canlı olarak ücretsiz görüntülerken, birden fazla takip listesi oluşturabiliyor. İlgilendikleri şirketlerle ilgili tüm detaylara, haberlere, KAP bildirimlerine ve takas analizlerine tek bir ekrandan ücretsiz bir şekilde ulaşabilen kullanıcılar, tüm bu ürünlerle ilgili fiyat ve haber alarmları da kurabiliyor.

Yatırım hesabı açan yatırımcılara, üç bölümden oluşan ve kapsamlı teknik analiz eğitimini ücretsiz sunan Piapiri'de yatırımcılar, bu eğitim sayesinde işlemlerini daha doğru bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve finansal okuryazarlıklarını artırma konusunda önemli fırsatlara sahip oluyor.

Yatırım fırsatlarını takip etmek ve daha fazla öneri almak isteyen yatırımcılar, Piapiri'nin internet adresinden detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Diğer Haber

Binlerce banka hesabı MASAK radarında

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) 2022-2024 yıllarında yasa dışı bahis tahsilatı için kullanılan hesapları incelemeye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir