Anasayfa / Ekonomi / Kademeli mesai uygulamasına servisler katılacak mı?

Kademeli mesai uygulamasına servisler katılacak mı?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada artan corona virüsü vaka ve ölümleri nedeniyle “Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından gözler İstanbul’a çevrildi. Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul’da özellikle mesai saatlerinde toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor.

İşte bu yoğunluğu azaltmak için megakentte kademeli mesai uygulamasına geçilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya söz konusu uygulama ile ilgili detayları cuma günü açıklayacağını belirtti. Daha önce mesailerin 4 gruba ayrılması ve sabah 07.00, 08.00, 09.00 ve 10.00 saatlerinde başlaması gündeme gelmişti.

Diğer Haber

Uzmanından “arı ölümleri”ne ilişkin değerlendirme

- Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Program Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Kaman: - "Bal arılarının azalması, ekosistemler içindeki karmaşık etkileşim ağını bozabilir ve potansiyel olarak dengesizliklere ve biyolojik çeşitlilik üzerinde kademeli etkilere yol açabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir