Anasayfa / Ekonomi / Quick Sigorta, Qport Platformu’nu yeniledi

Quick Sigorta, Qport Platformu’nu yeniledi

İSTANBUL (AA) – Quick Sigorta, acenteleri için Qport Platformu'nu güncellediğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Quick Sigorta, acenteleri için sunduğu Qport platformunu güncelleyerek birçok yeni özellikle buluşturdu. Bu yenilikler, acentelerin işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayarak, müşteri memnuniyetini ve satış performansını artırmayı hedefliyor.

Bununla birlikte, trafik sigortasının tamamlayıcısı olarak tanıtılan Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü de artık trafik sigortası ile paket olarak satışa sunulabilecek.

Bu özellik, acentenin her bir ürün satışı için ayrı ekran ve ayrı ödeme yöntemi kullanmadan sepet mantığında tek seferde ödeme imkanı sunarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor ve satış süreçlerini basitleştiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Quick Sigorta'nın Quick Finans, Qcar Mobilite, Qpay ve MHR GYO girişimleriyle finans alanında da öne çıktığını kaydetti.

Geride bırakılan yedi yılın hiçbir anında eldekilerle yetinmediklerini, hep daha iyisini nasıl yaparız diye bir bakış açısıyla ilerlediklerini belirten Özsoy, “Bunu yaparken de acentelerimizi hep bu gelişimin bir parçası olarak gördük. Geldiğimiz bu noktada da acentelerimizi birer finansal markete dönüştürme vizyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Qport'un değişen ihtiyaçlara, yeni ürünlere ve yarattığımız finansal iklime ayak uyduracak şekilde yenilenmesi de bu çalışmalardan biriydi.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haber

Yunanistan’da dün 68 noktada orman yangını çıktı

Yunanistan İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanı Vasilis Kikilias, dün 68 noktada orman yangını çıktığını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir