Anasayfa / Ekonomi / lifebox’tan iPhone 15 kazanma fırsatı

lifebox’tan iPhone 15 kazanma fırsatı

İSTANBUL (AA) – Turkcell lifebox, yeni kampanyasıyla iPhone 15 kazanma imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell’in bulut depolama servisi lifebox, yeni kampanyasıyla iPhone 15 kazandırıyor.

30 Eylül'e kadar sürecek bir kampanyada lifebox uygulamasından, web sitesinden, Turkcell uygulamasından veya web sitesinden, aktif lifebox paketi olan ya da yeni paket satın alan kullanıcılar arasından, fotoğraf ya da video yedekleme işlemi gerçekleştirenler arasında çekiliş yapılacak.

Bu çekiliş sonucunda 15 lifebox kullanıcısı iPhone 15 kazanabilecek. lifebox uygulamasını veya web sitesini kullanan, aktif paketi olan ya da yeni paket alan tüm kullanıcılar kampanyaya katılabilecek.

Kullanıcılar, otomatik yedekleme özelliği ile tüm fotoğraf ve videolarını lifebox’a ister Wi-Fi isterlerse hücresel veri ile anında yedekleyebiliyor ve verilerini orijinal kalitede saklayabiliyor.

Ayrıca lifebox’a yedekledikleri rehberi telefonlarına geri yükleyebiliyor ve tekrarlayan kayıtları teke düşürebiliyorlar. lifebox yapay zekâ yardımıyla kişi, nesne, zaman ve konum tanımanın yanı sıra seçtiği fotoğraflar arasından otomatik hikâyeler oluşturabiliyor.

Fotoğraf düzenleme özelliği ile görselleri özel filtre, efekt ve çerçevelerle özgünleştirebilen lifebox çıkartmalarla da anılara eğlence katıyor.

lifebox, kullanıcıları sosyal medyada paylaşacağı fotoğrafa karar veremediği zaman ise platformun Photopick fotoğraf analizi özelliğini kullanarak hangisinin daha çok beğeni alacağını görebiliyor.

Diğer Haber

Yunanistan’da dün 68 noktada orman yangını çıktı

Yunanistan İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanı Vasilis Kikilias, dün 68 noktada orman yangını çıktığını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir