Anasayfa / Ekonomi / Trendyol, “Ramazanda Birlik Vakti” hareketiyle dayanışmaya ortak oluyor

Trendyol, “Ramazanda Birlik Vakti” hareketiyle dayanışmaya ortak oluyor

İSTANBUL (AA) – Trendyol, “Ramazanda Birlik Vakti” dayanışma hareketiyle, Kızılay işbirliğinde Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine binlerce gıda paketi ulaştırmayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformu Trendyol, Kızılay işbirliğinde başlattığı Ramazanda Birlik Vakti kampanyası ile ramazan ayı boyunca ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara binlerce gıda paketi ulaştırmak üzere harekete geçti.

Kampanya kapsamında Trendyol müşterileri, Ramazanda Birlik Vakti sayfası üzerinden diledikleri sayıda ramazan kolisi satın alarak ihtiyaç sahiplerine destek olabilecek, buna karşılık Trendyol da aynı sayıda koliyle katkı sunacak.

“Bir ramazan kolisi sizden, bir ramazan kolisi Trendyol'dan” sloganıyla duyurulan kampanyayla, ihtiyaç sahiplerinin ramazan sofralarına katkıda bulunmak isteyen herkes, Trendyol'un kampanya sayfasından dayanışma hareketine katılabiliyor.

Trendyol'un deprem bölgesine verdiği destek kapsamında bu bölgeden belirlenen tedarikçi firma (Başhan Gıda) tarafından hazırlanan ramazan kolisi, 450 TL fiyatla satışa sunuluyor. Zengin içeriğiyle undan salçaya, bakliyattan yağa 16 temel gıda maddesini içeren ramazan kolisi, platformdan herhangi bir satın alma işleminde olduğu gibi sepete ekleniyor ve işlemler kargo bedeli ödenmeden tamamlanıyor.

Kampanya sayfasında, satın alma işlemleri sırasında müşteriler kendi adreslerini seçerek ilerleyebiliyor. Ancak satın alınan ramazan kolileri, alıcı adresine gönderilmeden, Kızılay koordinasyonunda, doğrudan ihtiyaç sahibi vatandaşların adresine ulaştırılıyor.

Belirli bir kişiye gönderilmek üzere gıda paketi satın almak isteyen kullanıcılar ise, platformda yer alan diğer ramazan gıda paketi seçeneklerini değerlendirerek istedikleri teslimat adresini seçebiliyorlar.

Diğer Haber

Bilim-kurgu belgeseli “Lid” Nekbe’nin yaşanmadığı alternatif gerçekliğe dikkati çekiyor

- ABD'li yönetmen ve film yapımcısı Sarah Ema Friedland: - "Amerikalı bir Yahudiyim ve bize Nekbe hakkında hiçbir şey öğretilmedi. Bu durum zihnimizden kasıtlı olarak silinmiş gibi. Bu yüzden 2015'te Nekbe sırasında Lid'de neler olduğunu anlatan bir makale okudum. Bu tüm anlayışımı yeniden şekillendirdi. Düşündüm ki hikaye anlatma becerilerimi bu tarihe yönelik perspektifi genişletmek için kullanabilirim" - Filistinli yazar ve film yapımcısı Rami Younis: - "Ben Filistinliyim ve yaptığım şeylerden biri kendimizi insanlaştırmak. Kültürel aktivist ve oldum olası Filistin halkını savunan biri olarak, kendimi sık sık dünyaya karşı bizi insanlaştırırken buluyorum çünkü nedense herkese eşit insanoğlu olduğumuzu hatırlatmamız gerekiyor. Filmle bunu, sadece kendimizi değil içinde yaşadığımız alanı da insanlaştırarak bir üst seviyeye taşıdık"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir